Close Menu
Address Cees de Best Koningin Wilhelminaplein 8 1062 HK Amsterdam

Monari

 

Monari staat voor hartstocht, het waarmaken van dromen, verliefd zijn op het leven. Of, zoals de Italianen het noemen: La Dolce Vita. Het merk maakt mode voor de zelfbewuste, spontane vrouw die weet wat ze wil.

Monari interpreteert mode als een zichtbaar statement van individualiteit; stijl is tenslotte een uitdrukking van je persoonlijkheid. De collecties zijn losjes en ongecompliceerd en worden gekenmerkt door passie, levenslust en aandacht voor detail. Het doel van Monari is om vrouwen met iedere collectie opnieuw te verwennen en te verrassen.

Codello

Als je van sjaals en accessoires houdt, dan is Codello voor jou: opvallende, trendsettende sjaals en accessoires die met passie en liefde worden ontworpen. Ieder seizoen worden unieke prints gecreëerd met een duidelijke en authentieke signatuur, vaak met een uitgesproken thema. De producten zijn kleurrijk en veelzijdig, en altijd met een knipoog. Zodra je een product van Codello aan je outfit toevoegt, krijg je vanzelf een lach op je gezicht.

De sjaals van Codello vinden wereldwijd gretig aftrek, en worden volop gebruikt in modeproducties in de internationale lifestyle- en fashionbladen. Het merk staat voor een compromisloze kwaliteit en gebruikt kwalitatief hoge rauwe, natuurlijke materialen als zijde en kasjmier.

 

Malvin

Met ingang van het winterseizoen 2019 is Malvin toegevoegd aan het merkenpakket van Cees de Best B.V.. Malvin staat voor creativiteit in bijzondere stoffen en modellen. Mode voor de de modebewuste vrouw die gaat voor een interessante look en gek is op prints. Het label Malvin weet waar fashion fans dol op zijn. Met individualiteit en extravagantie produceert het label stijlvolle favorieten.