Close Menu
Address Cees de Best Koningin Wilhelminaplein 8 1062 HK Amsterdam

Monari

 

Monari staat voor hartstocht, het waarmaken van dromen, verliefd zijn op het leven. Of, zoals de Italianen het noemen: La Dolce Vita. Het merk maakt mode voor de zelfbewuste, spontane vrouw die weet wat ze wil.

Monari interpreteert mode als een zichtbaar statement van individualiteit; stijl is tenslotte een uitdrukking van je persoonlijkheid. De collecties zijn losjes en ongecompliceerd en worden gekenmerkt door passie, levenslust en aandacht voor detail. Het doel van Monari is om vrouwen met iedere collectie opnieuw te verwennen en te verrassen.

Codello

Als je van sjaals en accessoires houdt, dan is Codello voor jou: opvallende, trendsettende sjaals en accessoires die met passie en liefde worden ontworpen. Ieder seizoen worden unieke prints gecreëerd met een duidelijke en authentieke signatuur, vaak met een uitgesproken thema. De producten zijn kleurrijk en veelzijdig, en altijd met een knipoog. Zodra je een product van Codello aan je outfit toevoegt, krijg je vanzelf een lach op je gezicht.

De sjaals van Codello vinden wereldwijd gretig aftrek, en worden volop gebruikt in modeproducties in de internationale lifestyle- en fashionbladen. Het merk staat voor een compromisloze kwaliteit en gebruikt kwalitatief hoge rauwe, natuurlijke materialen als zijde en kasjmier.

Codello werd in 1928 opgericht door de van oorsprong Italiaanse Rinaldo Codello. Het bedrijf werd in 1986 overgenomen door Heinz en Annelie Schnabl die ook op dit moment nog een grote betekenis spelen binnen de firma. 

Mayerline

Het op en top Belgische Mayerline brengt comfortabele collecties met een perfecte snit voor de eigentijdse, stijlbewuste vrouw die wil stralen op elk ogenblik van de dag. Het merk produceert met respect voor onze planeet en haar inwoners.

Mayerline is uitgegroeid van eenvoudige mantelleverancier tot fashion marktleider in België, met een totaalcollectie voor vrouwen vanaf 45 jaar. De collectie wordt in België verkocht in 45 Mayerline-winkels, 15 SIS-concepten in het bekendste warenhuis Galeria Inno en in meer dan 100 multi-brand winkels. De volgende stap is de collectie van Mayerline ook internationaal te laten groeien. 

Agentuur

Wij vertegenwoordigen 3 internationale fashion labels en verkopen 5 keer per jaar de nieuwste collecties aan onze klanten.

Motivatietraining van het personeel

Personeel is het visitekaartje van de winkel. Om het optimale sales resultaten te behalen door middels van enthousiast personeel, bieden wij motivatietrainingen aan voor onze collecties. Uw personeel leert alles over de achtergronden van de collecties, zodat zij de items op hun beurt met veel enthousiasme en kennis kunnen verkopen aan uw klanten.

Visual merchandising

Een goede presentatie van de collecties in uw winkel kan doorslaggevend zijn voor een goed sales resultaat. Toch kan een goede presentatie lastig zijn. Wij geven u graag tips, tricks en tools voor een optimale presentatie.

Personal styling

Wij bieden een fashion make-over op maat. Dit is inclusief een figuuranalyse, een kleuranalyse en garderobe check. Samen met u gaan we door uw huidige garderobe heen, bekijken welke kleding het beste bij u past en wat u kunt doen om er nog beter uit te zien!

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Showroom

Feels like home. Dat is het motto waarmee wij onze showroom hebben ingericht. Overzichtelijk en licht met industriële elementen maar vooral gezellig en huiselijk. We hebben van onze hobby ons werk gemaakt, en dus is ons kantoor onze huiskamer. En de jouwe. Dus: the only way is up! We zien je graag in onze showroom op de 2e verdieping in het Fashion House.