Close Menu
Address Cees de Best Melbournestraat 9 1175 RM Lijnden

Monari

Monari staat voor hartstocht, het waarmaken van dromen, verliefd zijn op het leven. Of, zoals de Italianen het noemen: La Dolce Vita. Het merk maakt mode voor de zelfbewuste, spontane vrouw die weet wat ze wil.

Monari interpreteert mode als een zichtbaar statement van individualiteit; stijl is tenslotte een uitdrukking van je persoonlijkheid. De collecties zijn losjes en ongecompliceerd en worden gekenmerkt door passie, levenslust en aandacht voor detail. Het doel van Monari is om vrouwen met iedere collectie opnieuw te verwennen en te verrassen.

Codello

Als je van sjaals en accessoires houdt, dan is Codello voor jou: opvallende, trendsettende sjaals en accessoires die met passie en liefde worden ontworpen. Ieder seizoen worden unieke prints gecreëerd met een duidelijke en authentieke signatuur, vaak met een uitgesproken thema. De producten zijn kleurrijk en veelzijdig, en altijd met een knipoog. Zodra je een product van Codello aan je outfit toevoegt, krijg je vanzelf een lach op je gezicht.

De sjaals van Codello vinden wereldwijd gretig aftrek, en worden volop gebruikt in modeproducties in de internationale lifestyle- en fashionbladen. Het merk staat voor een compromisloze kwaliteit en gebruikt kwalitatief hoge rauwe, natuurlijke materialen als zijde en kasjmier.

 

Agentuur

Wij vertegenwoordigen 3 internationale fashion labels en verkopen 5 keer per jaar de nieuwste collecties aan onze klanten.

Visual merchandising

Een goede presentatie van de collecties in uw winkel kan doorslaggevend zijn voor een goed sales resultaat. Toch kan een goede presentatie lastig zijn. Wij geven u graag tips, tricks en tools voor een optimale presentatie.

Showroom

Feels like home. Dat is het motto waarmee wij onze showroom hebben ingericht. Overzichtelijk en licht met industriële elementen maar vooral gezellig en huiselijk. We hebben van onze hobby ons werk gemaakt, en dus is ons kantoor onze huiskamer. En de jouwe. We zien je graag in onze showroom op de 1e verdieping aan de Melbournestraat 9 in Lijnden.

Lovely Sisters

Lovely Sisters, een Duits modelabel voor volwassen vrouwen, bevindt zich in het middensegment en biedt trendy mode in de maten 36 t/m 48.
Voor vrouwen in de bloei van hun leven. Voor vrouwen met ervaringen en dromen, met hoeken, randen en rondingen.
Voor vrouwen die een standpunt innemen en zelfbewust door het leven gaan.